Bij DVOL kunnen we niet zonder onze vrijwilligers! Er zijn vrijwilligers die uitblinken op de velden, maar je hoeft niet te kunnen voetballen om de club te helpen. Samen laten we onze leden genieten van voetbal. Want dat is waar de club om draait! Voor kinderen onder de 15 jaar vragen we de ouders om zich in te zetten voor vrijwilligerstaken. Vanaf 15 jaar verwachten we deze inzet van de leden zelf.

Om het makkelijk te maken, werken we met roosters per team. Dat doen we nu voor de Zaco’s (de gastvrouwen en gastheren op de zaterdag) en voor de kantinediensten op zaterdag. En dat werkt ontzettend goed! De reacties die we terugkrijgen zijn overwegend positief. Het blijkt best gezellig om achter de bar te staan. En als ZaCo kun je, onder het genot van een kop koffie of thee, lekker over de velden uitkijken.

En is het een keer moeilijk om mensen te vinden voor een dienst? Dan wordt er zelfs geruild met andere teams! Zo helpen we elkaar en de club.

Bardiensten kantine
Voor de bardiensten op zaterdag kun je hier zien op welk moment jouw team staat ingedeeld: Zaterdagrooster bardiensten – DVOLLet op: je krijgt op dit moment nog geen herinnering. Je let als team(leider) zelf op wanneer je aan de beurt bent en geeft een week vooraf de namen door.

ZaCo’s
Voor de zaterdagcoördinatoren kun je in dit schema zien wanneer je als team staat opgesteld. Ook kun je alvast de namen neerzetten van ouders die deze dienst op zich nemen. Rooster ZaCo’s – DVOL