Activiteitencommissie

Dit is misschien wel de leukste commissie van allemaal. Waarom? Deze commissie organiseert zelf verschillende activiteiten per jaar. Denk bijvoorbeeld aan een aantal Gezellige Zondagen (als alle zondag elftallen thuis spelen). Daarnaast ondersteunt de commissie initiatieven van anderen én zijn ze op zoek naar mensen die de Sinterklaasfestiviteiten willen organiseren. Want voetbal verbindt, maar een bingo avond of een kerstborrel natuurlijk ook! Wil je iets organiseren of heb je een leuk idee voor een clubactiviteit?

De activiteitencommissie kan je helpen met het benaderen van de juiste mensen om dit uit te kunnen voeren. Mail activiteitencommissie@dvol.nl

GEZOCHT: Voor de jeugdelftallen zoekt deze commissie nog leden die 1 of 2 activiteiten op jaarbasis willen organiseren, zoals de kickoff in augustus, het zaalvoetbaltoernooi met filmavond in december, de koningsdag in april en het eindfeest/ eindtoernooi in juni. Interesse? Mail naar vrijwilligers@dvol.nl of spreek een van de bestuursleden aan.

Leden commissie

Derry Balvers

Nieuws commissie

Downloads commissie