Sponsorcommissie

Sponsoring zorgt voor een grote verbondenheid met DVOL. Bedrijven uit Lent en omstreken binden zich aan de club en krijgen in ruil voor hun financiële steun meer naamsbekendheid door diverse vormen van aandacht. Met borden langs de velden, logo’s op de website of vermeldingen in de nieuwsbrief of de social media. Maar er kan ook gedacht worden aan creatievere vormen van sponsoring als een netwerkevenement, een gesponsorde sportdag of acties tijdens de jaarlijkse kick-off.

Betrokkenheid bij onze club, tot ver buiten Lent.

Ben je geïnteresseerd in het ondersteunen van de commissie of in de sponsormogelijkheden vanuit jouw bedrijf? Neem dan contact op via: sponsoring@dvol.nl.

Kledingsponsorregels DVOL

Met het ondertekenen van het contract met onze nieuwe kledingpartner (ERREA) is het ook tijd om de “regels” met betrekking tot de kleding te herzien en eventueel aan te scherpen zodat er geen ruis op de lijn komt v.w.b. de regels.

 1. Het is een team niet toegestaan om zonder kennisgeving aan en goedkeuring van de Sponsorcommissie én de Kledingcommissie een eigen sponsor te regelen. Altijd op voorhand met de Sponsorcommissie en Kledingcommissie overleggen voordat er iets geregeld wordt.
 2. Al onze spelende leden betalen een bijdrage aan het kledingfonds: €35,- per seizoen. Uit het bedrag dat betaald wordt krijgt elk spelend lid een wedstrijdtenue, bestaande uit een wedstrijdshirt, wedstrijdbroek en DVOL-sokken en een presentatiepak (trainingspak), bestaande uit een lange broek en een trainingsjack. Dit allemaal in bruikleen, behalve de sokken. Die worden eenmalig verstrekt en zijn ten allen tijde te koop via de kledingcommissie.
  Het is niet toegestaan om het presentatiepak te gebruiken tijdens trainingen. Voor de jeugdige leden is het niet toegestaan om het presentatiepak te gebruiken als deze gaan “buitenspelen”.
 3. Ons streven is om alle spelende leden in hetzelfde DVOL-wedstrijdtenue op de velden te hebben staan.
  In het kledingfonds zitten geen “uitshirts”. Deze zijn, mocht het nodig zijn, via de kledingcommissie te regelen en worden op deze manier beschikbaar gesteld. Uitshirts moeten nadat ze gebruikt zijn door een team, weer gewassen en in de tas ingeleverd worden bij de kledingcommissie.
 4. Eventuele uitshirts, teamkleding en/of materiaal kan aangeschaft worden door een sponsor van een team. Echter eerst in overleg met en met goedkeuring van de Sponsorcommissie en de Kledingcommissie. De kosten van aanschaf en eventuele bedrukking komen voor rekening van de sponsor. Tevens dient deze kleding / materiaal wel gekocht te worden via ERREA.
 5. Als een team een sponsor vindt die het team wil voorzien in kleding / materiaal, dan zal er (na goedkeuring van Sponsorcommissie en Kledingcommissie) een op maat gemaakt sponsorcontract opgesteld worden.
 6. Een jeugdteam kan helaas niet apart gesponsord worden voor de wedstrijdkleding. Alle jeugdteams zullen voorzien worden van en spelen in dezelfde wedstrijdkleding.
 7. Alle prijzen m.b.t. tot kleding / materiaal die door een eventuele sponsor aangeschaft kunnen worden, zullen beschikbaar gesteld worden in de webshop van DVOL en ERREA.

Het uitgebreide kledingreglement staat beschreven op de pagina van de Kledingcommissie.

 

Leden commissie

Twan Niesten
Twan NiestenVoorzitter commissie
Bob Jacobs
Bob Jacobs
Jos Disveld
Jos Disveld
Geert Disveld
Geert Disveld

Nieuws commissie

Downloads commissie