Sponsor worden

Zonder sponsoring is een bloeiend en goed georganiseerd verenigingsleven nagenoeg onmogelijk. Zeker nu gemeentes de subsidiekraan richting sportclubs steeds verder dichtdraaien is een goed en vernieuwend sponsorbeleid van vitaal belang.

DVOL beseft dat het verwachtingspatroon van bedrijven tegenwoordig hoger ligt. Een sponsor ben je niet alleen meer omdat je de club een goed hart toedraagt, maar ook omdat je er iets voor terug verwacht; naamsbekendheid of meer verkopen. Terecht natuurlijk.

Naast het bekende bord naar het veld biedt ook social media steeds meer mogelijkheden om de naamsbekendheid te vergroten. DVOL heeft een flinke schare volgers op Facebook, Twitter en Instagram en zet dat bereik graag in om onze sponsors weer van dienst te zijn.

We bieden een aantal standaard sponsorpakketten, maar vooral veel maatwerk. Graag gaan we met de sponsor in gesprek hoe we nieuwe wegen kunnen bewandelen. Denk aan het sponsoren van een evenement tot aan het uitdelen van koffie op zaterdagochtend.

Neem contact op met de voorzitter van de sponsorcommissie; Twan Niesten, via de mail met sponsoring@dvol.nl of telefonisch op 06-43937002.

Sponsorpaketten