Lid worden

Wat leuk dat je interesse hebt om je aan DVOL te verbinden. We kijken uit naar jouw sportieve prestaties en naar jouw betrokkenheid bij de vereniging. Want bij DVOL weten wij al vanaf 1931; Niets verbindt zo als voetbal!

Met de volgende link kun je je aanmelden als lid van DVOL en/of KNVB

Wil je eerst ervaren hoe het is om bij DVOL te trainen? Meld je dan aan voor 3 gratis proeflessen tijdens de kennismakingstrainingen of train een paar keer mee met een bestaand team.

Vrijwilligerstaken

DVOL werkt met vrijwilligerstaken. Wij vragen per gezin minimaal 10 uurtjes per seizoen aan inzet voor de club, vanaf de O15 leeftijd vervullen leden zelf die taak.

Er zijn teamtaken waarmee je direct het team van je zoon of dochter kunt helpen, en er zijn taken waarbij je meer vereniging gericht kunt werken. Wellicht kun je vanuit werk of hobbymatige interesse wel een mooie bijdrage leveren.

Onze vrijwilligerscoordinator plaats regelmatig oproepjes in de nieuwsbrief en op de website voor taken waar we hulp bij kunnen gebruiken.

Jeugdleden

Hoe eerder een kind in aanraking komt met een sport hoe beter. Welke sport het ook wordt, één ding staat voorop: je moet er plezier in hebben. En dat is ook gewoon een kwestie van proberen.
Voor verreweg de meeste kinderen is voetballen de best passende sport. Voetballen is een heel natuurlijk spel waarbij het sociale aspect om samen in een in team te spelen een onbetaalbare ervaring is. Niets verbindt zo als voetbal. Voetbal is niet voor niets een belangrijk onderdeel van onze maatschappij, ons dagelijks leven.

DVOL laat alle kinderen uit Lent graag zien hoe leuk voetbal is. Bij DVOL kan dat al vanaf 5 jaar. Vanaf die leeftijd begint een kind al balgevoel te ontwikkelen en is de coördinatie doorgaans voldoende om met voetballen te starten. Bij DVOL maakt een kind bij de zogenaamde instroom kennis met de bal, de techniek en het samenspelen. Vanaf 6 jaar begint het “grotere werk” in de F-pupillen en wordt er competitie gespeeld tegen andere clubs en op grotere velden. Zo wordt een kind gedurende een aantal jaren in een vertrouwde, beschermde en respectvolle omgeving geleidelijk voorbereid op het reguliere competitievoetbal. Onze ervaring leert dat kind en ouders zeer tevreden zijn over onze aanpak. En ook als een kind later een andere sport kiest vormt voetbal een geweldige basis.

DVOL is een inclusieve sportclub. Helaas hebben wij (nog) geen G-sport mogelijkheden, maar u kunt wel contact opnemen. Wie weet is er een mouw aan te passen of kunnen wij jullie helpen aan een contact uit ons netwerk.