Kantinecommissie

Kantinecommissie

Als de bal buiten op het veld ligt, dan is de kantine open. Dat is de ambitie van de leden van de kantinecommissie. Zij zorgen ervoor dat alles in en om de bar in orde is. Van de bezetting tot het voorraadbeheer.

Bardienst

De kantinecommissie deelt alle teams een keer voor een kantinedienst. Dit is een vaste vrijwilligerstaak bij DVOL. Daarnaast zijn we altijd op zoek naar leuke, goede en leergierige verenigingsleden die zich willen inzetten achter de bar. Wil je vaste vrijwilliger worden? Dan krijg je bij ons een tapcursus en een online training over verantwoord alcohol schenken.

Extra handen zijn altijd welkom

We zijn op zoek naar vrijwilligers die doordeweeks of in het weekend zich in willen zetten voor bardiensten tijdens/na trainingen of tijdens wedstrijden. Je kunt je voor specifieke dagen/tijden opgeven. Tijdens extra clubactiviteiten, overdag of in de avond, hebben we soms extra vrijwilligers nodig.

We proberen altijd een mix te maken van ervaren vrijwilligers en nieuwelingen. Zo leer je elkaar kennen en het vak!

Wil je helpen door bijvoorbeeld een bardienst te draaien? Kom dan op donderdagavond (va 19u) of op zondag eens bij ons langs. Mailen kan ook via kantine@dvol.nl.

Duurzaamheid

Een aantal leden wil wat meer verduurzamen in de kantine. Heb je een idee laat het ons weten.

Leden commissie

Ronnie Lamers
Ronnie LamersCoördinator Zaterdagmiddag en Zondag