Kennismakingstraining

Hoe eerder een kind in aanraking komt met een sport hoe beter. Welke sport het ook wordt, een ding staat voorop: je moet er plezier in hebben. En dat is ook gewoon een kwestie van proberen. DVOL laat alle kinderen uit Lent graag zien hoe leuk voetbal is! Voetballen kan bij DVOL kan al vanaf 5 jaar. Vanaf die leeftijd begint een kind balgevoel te ontwikkelen en is de coördinatie doorgaans voldoende om met voetballen te starten.

Vanaf 5 jaar maakt uw kind in de instroomgroep kennis met de bal, de techniek en het samenspelen. Vanaf 6 jaar kan uw kind kiezen om in de instroomgroep te blijven of te starten met competitie spelen. Zo kan uw kind in een vertrouwde, beschermde en respectvolle omgeving zichzelf voorbereiden op het reguliere competitievoetbal. Onze ervaring leert dat kind en ouders zeer tevreden zijn over onze aanpak. En ook als een kind later een andere sport kiest, vormt voetbal een geweldige basis.

DVOL is een inclusieve sportclub. Helaas hebben wij nog geen aparte teams voor sportievelingen met een beperking. U kunt altijd contact met ons opnemen om mogelijkheden te bespreken. Wie weet is er prima een mouw aan te passen. Bovendien kennen we clubs in de buurt die wel G-voetbal hebben.