Vrijwilligerswerk DVOL

Bij DVOL kunnen we niet zonder onze vrijwilligers! Er zijn vrijwilligers die uitblinken op de velden, maar je hoeft niet te kunnen voetballen om de club te helpen. Samen laten we onze leden genieten van voetbal. Want dat is waar de club om draait!

Voor kinderen onder de 15 jaar vragen we de ouders om zich tien uur per voetbalseizoen in te zetten. Vanaf 15 jaar verwachten we deze inzet van de leden zelf. Als je kiest voor DVOL hoort dit erbij: zonder vrijwilligers kan onze club helaas niet bestaan.
Maar sommige vacatures zijn lastig te vullen. Soms omdat er verschillende mensen voor gezocht worden, soms omdat de functie wat meer tijd en inzet kost.

Voor de volgende functies zijn we op zoek naar vrijwilligers. Heb je interesse in een van deze rollen? Kijk dan op de website voor meer informatie en neem contact met ons op!

Materiaalman/ - vrouw gezocht!

Materiaalman/ -vrouw

Wil jij zorgen voor goed materiaal van onze spelers én kun je mensen instrueren netjes met het materiaal van DVOL om te gaan? Dan kunnen we jouw hulp eens per kwartaal heel goed gebruiken. Je krijgt dan de beurt om het materiaalhok te checken en overlegt eens per kwartaal met de commissie. 

Meer Informatie

Scheidsrechters

aantal wedstrijden per maand

Scheidsrechters

Xonder scheids, geen wedstrijd! Vanaf de JO11 tot en met de senioren leeftijd, hebben we scheidsrechters hard nodig om de wedstrijden tot een sportief en goed einde te brengen.
DVOL investeert en ondersteunt scheidsrechters hierbij. Wil jij teams ondersteunen? Ben jij onze nieuwste aanwinst?

Meer Informatie

Schoonmaker M/V

3 uur per week (betaald)

Schoonmaker M/V

Momenteel hebben wij een aantal vaste schoonmakers waar we trots op zijn. Om alles echt schoon te krijgen, kan er altijd nog een collega bij! 

Meer Informatie

Trainer/Coach gezocht Dames 1

Trainer / Coach

Wil jij ons team komen trainen? Laat het ons weten! Naast veel dank en enthousiasme, staat er een vrijwilligersvergoeding tegenover.

Meer Informatie

Wedstrijdsecretaris Jeugd

Wedstrijdsecretaris Jeugd

Lijkt het je leuk om allerlei zaken voor onze jeugdteams te regelen? Dan ben jij onze nieuwe wedstrijdsecretaris voor de jeugd!

Meer Informatie

Lid technische commissie senioren

Lid technische commissie senioren

Vind jij het leuk om te zorgen voor de goede klasse-indeling van de teams, de doorstroming van teams en het plaatsen van nieuwe leden? Dan ben je van harte welkom bij de TCS!

Meer Informatie

Activiteiten voor de jeugd

Activiteiten voor de jeugd

Wil je het club- en teamgevoel versterken een leuke activiteit organiseren bij DVOL; een filmavond, een spelletjesmiddag, samen DVOL-I bezoeken op zondag, een borrel voor alle gezinnen samen? Dan kan. Een paar dingen zul je zelf moeten regelen, maar aantal dingen kunnen wij voor jou verzorgen. Neem contact op met Marleen via vrijwilligers@dvol.nl en zullen met je meedenken.