Vrijwilligerswerk DVOL

Bij DVOL kunnen we niet zonder onze vrijwilligers! Er zijn vrijwilligers die uitblinken op de velden, maar je hoeft niet te kunnen voetballen om de club te helpen. Samen laten we onze leden genieten van voetbal. Want dat is waar de club om draait!

Voor kinderen onder de 15 jaar vragen we de ouders om zich tien uur per voetbalseizoen in te zetten. Vanaf 15 jaar verwachten we deze inzet van de leden zelf. Als je kiest voor DVOL hoort dit erbij: zonder vrijwilligers kan onze club helaas niet bestaan.
Maar sommige vacatures zijn lastig te vullen. Soms omdat er verschillende mensen voor gezocht worden, soms omdat de functie wat meer tijd en inzet kost.

Voor de volgende functies zijn we op zoek naar vrijwilligers. Heb je interesse in een van deze rollen? Kijk dan op de website voor meer informatie en neem contact met ons op!

Secretaris gezocht

+/- 7 uur per week

Secretaris

Wist je dat secretaris letterlijk ‘geheimhouder’ betekent? In deze rol ben je volledig op de hoogte van het reilen en zeilen binnen de club!

Meer Informatie

Scheidsrechters

aantal wedstrijden per week

Scheidsrechters

Vanaf JO11 t/m senioren leeftijd zijn scheidsrechters nodig om de wedstrijden tot een sportief en goed einde te brengen. DVOL investeert en ondersteunt scheidsrechters hierbij. Ben jij onze nieuwste aanwinst?

Meer Informatie

Openstaande Bardiensten

Paar uurtjes per jaar

Openstaande Bardiensten

Wil jij onze gasten van hapjes en drankjes voorzien en ben je 2 dagdelen per jaar beschikbaar? Dan hou jij onze kantine open!

Meer Informatie

Schoonmaker M/V

3 uur per week (betaald)

Schoonmaker M/V

Om alles echt goed schoon te krijgen, zoeken onze schoonmakers versterking. Lijkt je dit interessant? Lees dan vooral verder.

Meer Informatie
penningmeester DVOL

Penningmeester gezocht

+/- 7 uur per week

Penningmeester

Ben jij onze financiële man of vrouw die ervoor zorgt dat onze club financieel in top conditie is? We zoeken op korte termijn een nieuwe Penningmeester. Interesse? Lees snel verder.

Meer Informatie