Alle teams draaien 1 of 2 keer per jaar een kantinedienst en een dienst om de zaterdag te coordineren. Dit is een herinnering om het rooster weer eens te bekijken wanneer jouw team aan de beurt is. Het rooster is bekend. Een handleiding en instructie is ter plaatse aanwezig. Ervaring is niet noodzakelijk.

Het is de taak van de teamleider om binnen het team de datum te delen en een oproep plaatsen welke ouder (of jeugdlid vanaf 15 jaar) de dienst gaat invullen. Een bardienst doe je met 2 personen en een zaterdagcoordinatiedienst met 1 persoon.

Laat jouw teamleider niet met deze vraag zitten en geef gehoor aan de oproep van hem of haar. Een week van de te voren neemt de kantine- en wedstrijdcommissie namelijk contact op met jouw teamleider om te vragen of het geregeld. Niks is zo frusterend dat er niemand wil of kan. Het is maar een paar keer per jaar dat je als team aan de beurt bent. Dus help alsjeblieft mee.

Op zaterdag is ook een bestuurslid aanwezig om op te starten en vragen te beantwoorden. Voor vragen kun je terecht bij Dirk van de kantinecommissie of Harmen van de wedstrijdzakencommissie.