We kijken terug op een geslaagde Kick Off. Wat waren jullie met veel mensen naar DVOL gekomen. Supergaaf om te zien dat iedereen elkaar opzocht, met rode hoofden van het ouder-kind potje van het veld kwam en vol aandacht naar de informatie luisterde. Heb je het gemist of wil je nog eens nalezen wat er gezegd is? We vatten het even voor je samen:

Kleding
Als het goed is, heeft iedereen de maten van zijn of haar kind doorgegeven aan de kledingcommissie. De leden van de kledingcommissie werken zich deze week een slag in de rondte om de tassen te vullen. Hou de website in de gaten, want deze week krijg je bericht wanneer je de teamtas kunt halen. De trainingspakken worden vanaf de week daarna omgeruild en uitgereikt.

Materiaal
Bijna iedereen heeft de materiaalbak opgehaald. Er is getekend voor ontvangst. In het ruimere materialenhok, met verschillende kleuren ballen per jaarlaag, gaan we met frisse moed ervoor zorgen dat het hok overzichtelijk blijft ;-).

De teams die nog niet hun bak hebben opgehaald, zijn JO12-4, JO15-3, MO17-2, JO19-2 en JO19-3. Het kan ook dat je de bak al wel hebt, maar nog niet hebt getekend voor ontvangst. Neem even contact op met materialen@dvol.nl om af te stemmen.

Informatie
Om nog eens rustig na te lezen wat er allemaal is verteld aan ouders, staan hieronder de slides die gebruikt zijn bij het verhaal.

Kick Off informatie