Achter de schermen is de communicatiecommissie druk bezig om iedereen binnen de club zo goed mogelijk te informeren over ‘dingen’; van evenementen tot aan afspraken, van belangrijke data tot aan beleid en van vrijwilligerstaken tot aan club-specifieke ‘wist-je-datjes’. We willen het voor iedereen steeds makkelijker maken om goed geïnformeerd te zijn, zich makkelijk betrokken te voelen en mee te doen met al die leuke dingen die we met elkaar steeds waarmaken.

Dat gaat natuurlijk niet in één keer goed. En we kunnen ook niet alles in één keer aanpakken (wist je dat iedereen in de communicatiecommissie ook een jong gezin én een drukke baan heeft ;-)). Maar we zijn wel trots op een aantal zaken.

Kijk bijvoorbeeld eens op de Veelgestelde vragen-pagina: FAQ – DVOL. Wellicht heb je een vraag en kun je hier makkelijk en snel een antwoord vinden. Mis je een vraag, zoek je een antwoord? Stel hem via communicatie@dvol.nl, want zo kunnen we deze pagina steeds blijven aanvullen.

En kijk ook eens op de vernieuwde Aanbod-pagina: Aanbod – DVOL. Wist je al dat je bij DVOL kunt voetballen van peuter tot grootouder – een leven lang!

We horen graag wat er beter kan. En natuurlijk horen we ook graag wat er al verbeterd is…