KLEDING

Mijn kleding is te klein, hoe kom ik aan nieuwe?
Kleding kun je ruilen tijdens de kledingruildagen op de club. Houd hiervoor de nieuwsbrief en de website in de gaten!

Hoe kan ik nieuwe sokken krijgen?
(Nieuwe) sokken kun je krijgen door een mailtje te sturen aan kleding@dvol.nl. Je krijgt dan een datum waarop er iemand van de kledingcommissie aanwezig is om de sokken in ontvangst te nemen en af te rekenen (als dit niet het eerste paar is).

Hoe kom ik aan een nieuw shirt en broekje?
Aan het begin van het seizoen inventariseert jouw teammanager welke maat broek en shirt je krijgt. Mocht de maat niet juist zijn, kun je die ruilen tijdens de ruildagen. De teammanager neemt de verantwoordelijkheid voor de kleding.
De keeper krijgt handschoenen, een keepersbroek en een shirt van de teammanager.

Hoe kom ik aan wedstrijdkleding?
De wedstrijdkleding bij DVOL is onderdeel van de contributie en wordt dan ook zonder extra kosten verschaft. Als je in een team wedstrijden speelt krijg je een shirt, broekje, wedstrijdbroek en een wedstrijdjasje van de club. Sokken krijg je eenmalig van de club, daarna kun je die voor 15 euro per paar kopen.

Welke kleding kan mijn kind het beste dragen aan bij de instroom of kennismakingstraining?
Je hoeft niet in een professioneel tenue te verschijnen. Draag makkelijke sportkleding en kies voor voetbalschoenen die geschikt zijn voor kunstgras. Sokken en scheenbeschermers zorgen voor de nodige bescherming. Denk ook aan een eigen bidon zodat je kind kan drinken tijdens en na de training.

VRIJWILLIGERSWERK

Welk vrijwilligerswerk kan ik doen bij DVOL?
Er zijn verschillende taken waarmee je kunt helpen! We zoeken altijd mensen die onze vereniging een handje willen helpen. Een overzicht van de openstaande taken vind je in het menu onder lidmaatschap.

TRAININGEN
Hoe laat trainen de teams?
Het trainingsschema van het seizoen 2021/2022 vind je hier.

Wanneer gaan trainingen niet door?
Bij voetbal gaan de trainingen altijd door! Ook als het slecht weer is en/of het regent. Als de training niet doorgaat, omdat de weersomstandigheden gevaarlijk zijn (denk bijvoorbeeld aan onweer) dan krijg je een persoonlijk bericht hierover in jouw teamapp.

SPONSORMOGELIJKHEDEN

Welke sponsor mogelijkheden zijn er?
Elke bijdrage aan onze club is goud waard! De verschillende sponsor mogelijkheden vind je op de informatiepagina voor sponsors.

Hoe kan ik sponsor worden?
Je kunt contact opnemen met één van de leden, of de commissie op sponsorcommissie@dvol.nl. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.
Heb je eerst nog wat meer informatie nodig? Ga dan naar de informatiepagina voor sponsors.

Wat is het telefoonnummer van Harmen (TC jeugd)?
Dat mogen we helaas niet geven van zijn vrouw Saskia.

Kun je een wedstrijd uitstellen?
Ja dat kan, maar we willen je wel vragen om in eerste instantie te kijken naar mogelijke invallers om daarmee de wedstrijd door te laten gaan. Lukt dat echt niet? Dan kun je:

– een wedstrijd uitstellen of afzeggen bij de wedstrijdcoördinator. Denk erover na wanneer je de wedstrijd zou kunnen inhalen. Een week later, na de vakantie, na het seizoen. Geef deze voorkeuren dan mee. Je krijgt een ander datumvoorstel waarop er gespeeld wordt
– Krijg je het team niet vol? Dan kun je via de jaarlaagcoördinator andere spelers vragen om het elftal aan te vullen
– Lukt het niet om op de voorgestelde datum de wedstrijd in te halen? Dan kunnen we de wedstrijd niet officieel aflasten. Dat betekent een boete. De enige geldige reden is als de velden niet bespeelbaar zijn.