Mijn kleding is te klein, hoe kom ik aan nieuwe?
Kleding kun je ruilen tijdens de kledingruildagen op de club. Houd hiervoor de nieuwsbrief en de website in de gaten!
 
Hoe kan ik nieuwe sokken krijgen?
(Nieuwe) sokken kun je krijgen door een mailtje te sturen aan kleding@dvol.nl. Je krijgt dan een datum waarop er iemand van de kledingcommissie aanwezig is om de sokken in ontvangst te nemen en af te rekenen (als niet het eerste paar).
 
Hoe kom ik aan een nieuw shirt en broekje?
Aan het begin van het seizoen inventariseert jouw teammanager welke maat broekje en shirt krijg je van jouw teammanager. Mocht de maat niet juist zijn, kun je die ruilen tijdens de ruildagen. De teammanager neemt de verantwoordelijkheid voor de kleding.

De keeper krijgt handschoenen, keepersbroek en shirt van de teammanager.

Hoe kom ik aan een nieuw trainingspak?
Iedereen krijgt een trainingspak in bruikleen die alleen voor- en na wedstrijden gedragen mag worden. Deze kan aan het begin van het jaar gehaald worden tijdens de kleding ruildagen, en eventueel geruild worden voor een andere maat.

Welk vrijwilligerswerk kan ik doen bij DVOL?
Er zijn verschillende taken waarmee je kunt helpen. Kijk voor een overzicht bij de verschillende commissies. 
 
Wanneer gaan trainingen niet door?
Bij voetbal gaan de trainingen altijd door! Ook als het slecht weer is en/of het regent. Als de training niet doorgaat, omdat de weersomstandigheden gevaarlijk zijn (denk bijvoorbeeld aan onweer) dan krijg je een persoonlijk bericht hierover in jouw teamapp.

Welke kleding kan mijn kind het beste dragen aan bij de instroom of kennismakingstraining?
Je hoeft niet in een professioneel tenue te verschijnen, draag makkelijke sportkleding en kies voor voetbalschoenen die geschikt zijn voor kunstgras. Sokken en scheenbeschermers zorgen voor de nodige bescherming. Denk ook aan een eigen bidon zodat je kind kan drinken tijdens en na de training.

Hoe laat trainen de teams?
Het trainingsschema van het seizoen 2021/2022 vind je hier.
 
Hoe kom ik aan wedstrijdkleding?
De wedstrijdkleding bij DVOL is onderdeel van de contributie en wordt dan ook zonder extra kosten verschaft. Als je in een team wedstrijden speelt krijg je een shirt, broekje, trainingsbroek, trainingsjasje van de club. Sokken krijg je eenmalig van de club, daarna kun je die voor 10 euro per paar kopen.

Welke sponsor mogelijkheden zijn er?
Elke bijdrage aan onze club is goud waard! De verschillende sponsor mogelijkheden vind je op de informatiepagina voor sponsors.

Hoe kan ik sponsor worden?
Je kunt contact opnemen met één van de leden, of de commissie op sponsorcommissie@dvol.nl. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.
Heb je eerst nog wat meer informatie nodig? Ga dan naar de informatiepagina voor sponsors.
 
Wat is het telefoonnummer van Harmen (TC jeugd)?
Dat mogen we helaas niet geven van zijn vrouw Saskia.