Zeven dagen per week openen wij als vrijwlligers ‘s morgen en ‘s avonds onze hekken met liefde voor jullie; onze spelers en staf. Zeker drie keer in de week is onze kantine voor jullie geopend en bijna dagelijks wordt er door vrijwilligers gepoetst. We doen dat met plezier voor jullie, maar het is ook intensief en continu een taak naast ons werkende leven. Twee keer per jaar houden wij vakantie. In de zomervakantie en ook met de feestdagen.

Op vrijdag 22 december gaan we dicht. Je kunt dan niet trainen met je team of voetballen op de velden. Hek dicht = sportterrein gesloten. Over de hekken klimmen is niet toegestaand.

Op zaterdag 23 december houden wij tussen 8-11u nog een klusochtend (komt gerust helpen als je zint hebt of je vrijwlligersuren nog niet hebt gedraaid in 2023). Daarna gaan alle de poorten, deuren, het ballenhok én de goals op slot. Kom dan dus niet naar DVOL om te voetballen; we zijn dicht!

Het is ook niet mogelijk om via bestuursleden de sleutels te halen. Wij houden twee weken vakantie. Zondag 31 december kun je wél in de kantine heerlijke oliebollen halen!! En we organiseren voor de jeugd het zaalvoetbaltoernooi.

Zaterdag 6 januari gaan wij weer open. Om 16u is dan de nieuwjaarsreceptie en dan zullen de goals weer symbolisch van het slot gehaald worden.