Wij willen onze keepers extra aandacht geven. En dat lukt niet altijd tijdens reguliere trainingen. Daarom starten we weer met keeperstrainingen. We hebben een ervaren keeperstrainer gevonden, Fred. Hij gaat aan de slag met de keepers uit de JO13. Die keepen voor het eerst in een groot doel, krijgen te maken met buitenspel en een heel veld. Veel veranderingen en dus extra belangrijk om ze hierbij te ondersteunen. Er gaat vanaf donderdag 28 september getraind worden, tussen 18.15 en 18.55 uur, op het ‘korfbalveld’.

Nu dit is opgezet, willen we keepers uit andere jaarlagen ook graag de mogelijkheid bieden om speciale keeperstrainingen te volgen. Alleen… we hebben nog geen trainers kunnen vinden.

Ben jij keeper, keeper geweest en/ of ouder van een keeper en wil je dit graag op je nemen? Dat kan. Er zijn meerdere mogelijkheden:

  • je kunt je aansluiten bij Fred en samen met hem de groep die op donderdag traint uitbreiden. Voordeel is dat jullie elkaar kunnen helpen en ondersteunen.
  • je kunt zelfstandig een jaarlaag (of een combinatie van jaarlagen) gaan trainen. Dat kan op hetzelfde moment, maar ook op andere momenten in de week (alleen niet op maandagen)
  • je kunt een aantal andere trainers verzamelen en (samen met Fred) ons keepertrainers team worden. Dan kunnen jullie ook trainingen van elkaar overnemen, als dat zo uitkomt en van elkaar leren.

Heb je interesse of wil je meer weten? Meld je dan bij de TC jeugd door een mail te sturen naar: tcjeugd@dvol.nl