Zaterdag 24 september start de Grote Clubactie en mag je weer loten verkopen voor DVOL. Met jouw inzet kunnen we geld inzamelen voor DVOL dat ten goede komt van jouw sportplezier! Maar liefst 80 % van de verkoop gaat direct naar de clubkas. En dat gaat dit jaar niet naar de algemene middelen van DVOL, maar komt direct ten goede aan de jaarlaag die het geld heeft opgehaald.

Loten verkopen is heel eenvoudig en kan zelfs lui vanaf de bank! Help mee, zodat we samen zoveel mogelijk loten verkopen!

Verkooplink

Ieder team ontvangt een eigen verkooplink via DVOL. Deel de link via Whatsapp, social media, e-mail of postduif met al je vrienden, klasgenoten, opa’s, oma’s of zelfs verre kennissen. De ontvanger kiest zelf het aantal loten en rondt de sponsoring zelf af. Snel, eenvoudig en efficiënt!

Team verkooppagina

Ben je tussentijds nieuwsgierig hoeveel loten je team al heeft verkocht? Dan kun je inloggen op jouw persoonlijke (team) verkooppagina. De teamleider heeft hiervan de login gegevens. Als jouw team de meeste loten verkoopt is er voor jou ook een mooie prijs te behalen! 21 november sluit de actie en maken we bekend hoeveel we samen voor DVOL hebben opgehaald.

Veel succes met de verkoop!