Er wordt niet altijd gevoetbald op de velden van DVOL… Eens in het jaar staat het gras ter beschikking aan de tenten en caravans van de vierdaagselopers. Een gelukkig groepje wandelaars mag dan douchen in de kleedkamers, slapen op de middenstip en dineren in de kantine.

Waar normaal gesproken gescoord wordt, staan nu tenten. Er zijn hele kleine tentjes, hele grote tenten en versierde tenten. Het terras is geopend en er wordt nog even samen naar de TV gekeken.

Willy Bartels is degene die dit, met hulp van heel veel andere vrijwilligers, allemaal organiseert. Dat wordt niet alleen enorm gewaardeerd door de campinggasten: ‘het is echt heel goed georganiseerd’, ‘wij zijn blij dat we hier staan’, ‘er wordt hier goed voor ons gezorgd’. Het levert DVOL ook inkomsten op. En laten we eerlijk zijn, die kunnen we altijd wel gebruiken!

En dit jaar waren we ook nog eens op TV. KRO-NCRV’s ‘Het gevoel van’ heeft een zeer leuk item gemaakt van ‘onze’ vierdaagsecamping! Vanaf 13.30 hier onze eigen Boswachter Tim zien op het voetbal-/ campingveld…