Lever de komende vier weken oude sportspullen in die we kunnen verkopen op Koningsdag in de DVOL kantine tijdens koningsdag. Het mag van alles zijn: een oud tennisracket, een mooie handtekening van een oud voetbalprof of juist een mooie biografie van een triatleet. We zoeken sportspullen, dus niet sec voetbalspullen. Het mag ook van een andere sport zijn en voor sporters van alle leeftijden.

Inmiddels hebben twee jeugdteams zich gemeld voor het beheer van de kantine op Koningsdag. Zij zijn op 27 april tussen 9.30u-14.30u in de kantine en verkopen daar koffie, tosti’s en broodjes knak. Ook kun je bij DVOL plassen en houden ze daar de boel een beetje in de gaten. De opbrengsten zijn die dag voor de twee teams: ze kunnen hiervan een teamuitje of leuke activiteit betalen!

Inbrengen van spullen kan de weken met een tafel in de kantine. Dit kan tot op de dag zelf. Je legt ze neer in de kantine (tafel rechts bij binnenkomst) of beneden bij het Ballenhok (tafel in de gang). Ps: alsjeblieft niet te veel spullen, want anders blijven we er mogelijk mee zitten. Oude DVOL voetballen kun je kopen voor ongeveer €3.

Samen met OranjeLent maken we er weer een leuke dag van!