De scholen gaan weer open en kinderen tot en met 17 jaar mogen vanaf dinsdag 11 januari weer trainen, tot 20.00 uur ’s avonds. Dat vinden wij heel fijn! Dat betekent voor DVOL dat álle regulieren trainingen vanaf dinsdag 11 januari weer doorgaan. De kantine zal overigens nog steeds dicht zijn, net zoals de kleedkamers. Bij hoge nood kan het toilet wel gebruikt worden. 

Mogelijkheid tot meehelpen op het trainingsveld voor de oudere jeugd
De nieuwe maatregelen geven nog geen ruimte voor de JO19 en MO19 elftallen  om te trainen. Niet alleen vallen zij qua leeftijd buiten de regels, ook de trainingstijden vallen na 20.00 uur. Daarom vragen we de spelers in deze teams of er interesse is mee te helpen met het trainen van de jongere elftallen. De MO19 meiden doen dit al bij de MO11 trainingen. Zo is er toch de mogelijkheid om een balletje te trappen, worden onze trainers een beetje geholpen en… wie weet: ontdekken we dat er hele goede trainers tussen zitten!

Als het goed is, is iedereen inmiddels geïnformeerd over het hervatten van de trainingen door de eigen trainer en/ of teamleider. Laten we hopen dat straks alle trainingen weer hervat kunnen worden én dat iedereen gezond blijft!