Met de winterstop in zicht en het einde van de competitie, hebben we een aantal mooie verhalen binnengekregen van DVOL jeugdteams. Over winnen, samen steeds beter spelen of vieren dat je heel goed tegen je verlies kunt. We laten jullie graag wat van die mooie verhalen zien.

JO14-2 kampioen
Het was spannend tot ín de tweede helft van de laatste wedstrijd. Maar het is gelukt! De jongens van de JO14-2 eindigden bovenaan. Kampioenen! Zoals dat hoort, werd dat met elkaar gevierd op het veld. Tekenend voor hoe de jongens de gehele competitie hebben gespeeld. Met elkaar. Zoveel mogelijk positief coachend, elkaars sterke punten benadrukkend. Daar hebben de trainers en ouders natuurlijk ook een rol in gehad. Dus was er taart na afloop. En een klein aandenken.

JO12-5 kampioen
Ook de JO12-5 is helemaal bovenaan geëindigd. Doordat ze, voor het eerst, een wedstrijd verloren, waren ze daarvoor wel afhankelijk van andere uitslagen. ‘Gelukkig’ speelde de nummer 2 gelijk en kon de koppositie toch behouden worden. Dat was even billen knijpen… Maar ook daar was het feest en werden er heerlijke frietjes gegeten na afloop. Goed gedaan, zeker voor een relatief nieuw team. Maar ze gunnen elkaar veel en spelen goed samen. Dat heeft vast bijgedragen aan dit succes!

JO8
De Jo8-1 is dit seizoen in de eerste klasse gestart en na een reeks van 6 ongeslagen wedstrijden in de hoofdklasse geplaatst. Even wennen… de eerste drie wedstrijdjes nipt verloren, maar door inzet, enthousiasme, plezier en heel goed samen blijven spelen, konden de  laatste drie wedstrijden weer gewonnen worden. Een team dat elkaar helpt en dat er staat voor elkaar!

De JO8-5 is ook zo’n lekker team. Alsof ze al jaren met elkaar voetballen. En ongeacht de stand in de groep, maken ze alle ouders langs de kant daarmee elke week weer enorm trots.

JO10
De JO10-3 heeft alles ruim gewonnen in de 2e klasse, op 1 wedstrijd na. Een nipt verlies tegen AWC.  Maar het team is echt in ontwikkeling en er wordt steeds beter als team gevoetbald. Dus, top gedaan boys, op naar de 1e klasse!

De JO10-5 is een mix van zes jongens en twee meiden die al sinds de JO8 een hecht team vormen. Deze enthousiaste groep heeft, sinds hun begin periode, enorme stappen gemaakt. Dit seizoen begonnen in de 4e klasse en na drie wedstrijden al overgeplaatst naar de 3e klasse. Het samenspel en het enthousiasme in deze groep heeft er toe geleid dat zij vanuit de 3e klasse direct zijn doorgestroomd naar de 2e klasse en het hebben afgesloten met alleen maar winst partijen. Wat dit team kan, is een 5-0 achterstand ombuigen in een 8-9 overwinning! Na de winterstop wordt er 1ste klasse gespeeld. De trainer, leiders, ouders en de trouwe supporters, willen “hun kanjers” een groot compliment maken. Ga zo door JO10-5, dan gaan jullie dit seizoen nog mooie herinneringen maken samen!

MO11
De MO 11 is een hecht team met veel plezier met elkaar en in het voetbal. Allemaal heel trouw altijd aanwezig bij de training en wedstrijden, ook als het regent en koud is. Iedere zaterdag weer keihard werken voor een mooie wedstrijd. Helaas is het niet gelukt de tweede plek te verdedigen, maar dat mocht de pret niet drukken. Goed werk mag beloond worden met een feestje!

JO11
En de JO11-3 houdt het nog even spannend…. Dinsdag wordt duidelijk of ze hun koppositie vast zullen houden en we er misschien nog wel een kampioen bij hebben. Wij wensen ze vast veel succes!

Sta je er nou niet bij met je team en heb je wel iets te vertellen over het seizoen en de spelers? Dan kun je in de trainers-appgroep een bericht (liefst met foto) sturen. Want verhalen delen en trots uitstralen, dat vinden we altijd leuk!