Met een zeer feestelijk seizoensafsluiting voor zowel de senioren, de jonge en oudere jeugd kwam aan het seizoen 2022-2023 een eind. Wat is er ontzettend veel gebeurt! Zoveel trainingsuren, wedstrijduren, coordinatie-uren en gezellige uurtjes! Allemaal dankzij de coaches, leiders, spelers, ouders en alle andere vrijwilligers. Jullie zijn goud waard.

Dank je wel, Saskia, Berry, Suzanne, Arjan en Marsja voor de organisatie van het feest op vrijdag 16 juni en Bastiaan, Harmen, Twan en alle barvrijwilligers voor het onvergetelijk jeugdtoernooi op zaterdag 17 juni. Een speciaal bedankje voor Jos, Geert en de klusploeg voor het excellent opbouwen van de partytenten en gesjouw met alle tafels & stoelen in dit feestweekend!

Kom vooral als trainer, leider of vrijwilliger borrelen en napraten op vrijdagavond 30 juni vanaf 20u.

Het bestuur van DVOL werkt nog even achter de schermen aan wat zaken (begroting, materialen aanvullen, seizoensboekjes schrijven en de kantine zomerklaar maken) en dan houden ook wij even zes weken zomerreces. Voorlopig kun je nog trainen met eigen materiaal totdat de 4daagse camping haar opwachting maakt.

Met alle plezier ontvangen we jullie weer op 26 augustus voor de seizoens kickoff!

Ps. tussentijds toch nog iets nodig wat niet kan wachten, neem dan contact op met een van de bestuursleden.