Ook in Lent was het zondag feest. De mannen van zondag 3 pakten het kampioenschap. Trainer Nicky: “Dit seizoen hadden we wel 26 spelers in dit elftal. Dat is misschien wel ons geheim 😉 Iedere zondag een andere samenstelling waarmee we de tegenstander verrasten. Geweldig dit. We genieten van deze mijlpaal! ”

Vrijdagavond barstten de parkeerplaats en het fietsenhok ook al bijna uit hun voegen. Ongekend voor dat tijdsstip. Harmen was zo vrij geweest om 11 regionale 35+ teams bij DVOL uit te nodigen om hun competitiewedstrijden allemaal bij ons te spelen. DVOL heeft zelf ook 3 van deze teams (nieuwe leden altijd welkom!). Ook de vaste “vrienden op vrijdag” lieten zich zien op veld 1. Het bleef mede dankzij de muzieke plaatjes van Pim Rikken en de barmannen van Zondag 3 nog tot laat gezellig.

Zaterdagmorgenvroeg overhandigde Marleen aan de meiden van MO 13 het geld dat zij voor hun team en voor DVOL hadden verdiend op Koningsdag. Lara, Inez en Heleen verkochten vanuit de DVOL kantine genoeg lekkere broodjes en tosti’s om eens het teamuitje te organiseren. Na het openen van de envelop vertrokken de meiden héél sportief op de fiets naar SV Bemmel. Ook een keer iets voor DVOL en voor jullie team verdienen, dat kan. Neem dan contact op met een van de bestuursleden.

De rest van de zaterdag was de parkeerplaats één groot fleurig en zonnig geheel. Een vaste groep DVOL-er verkocht perkplanten, ruikertjes en ander prachtig groen aan jong en oud. Het weer bracht menig voorbijganger in een kooplustige bui want ‘s middags keerde het vrachtwagentje vrijwel uitverkocht weer terug.

Wat een fantastisch clubweekend!