Club-Sportmasseur DVOL: Berry Bakker 

Bij iedere voetbaluitdaging die we bij DVOL aangaan willen we zo fit  mogelijk aan de start verschijnen. Als (NGS) gediplomeerd club  sportmasseur kan ik je sinds dit seizoen helpen om blessures te  voorkomen en om van blessures te herstellen. 

Een sportmassage kan zowel voor als na het sporten worden ingezet. Voor het  sporten zorgt een massage voor een goede doorbloeding van de spieren en  bereidt deze voor op de voetbalprestatie die komen gaat. Een sportmassage na  de training of wedstrijd zorgt ervoor dat vocht en afvalstoffen uit de spieren  afgevoerd worden en maakt de spieren weer soepel. Een massage zorgt voor  minder spierpijn, geeft verlichting en bespoedigt het herstel zodat je nog beter  kunt voorbereiden op de volgende prestatie. 

Als sportmasseur kan ik je ook helpen door bijvoorbeeld je pijnlijke enkel voor de  training of wedstrijd in te tapen, zodat je spieren en banden worden  ondersteund. Ook kan ik zorg verlenen bij acuut sportletsel (EHBSO). 

Informeren en adviseren 

Heb je een blessure dan kan ik je helpen door op basis van je persoonlijke  situatie een herstelplan op te stellen. Sportmassage, tapen en gerichte  oefeningen kunnen onderdeel zijn van een herstelplan. Bij bepaalde klachten zal  ik adviseren om naar een fysiotherapeut of huisarts te gaan. Vanuit DVOL  hebben we korte lijntjes met fysiopraktijk Thermion Lent.  

Behandeling op afspraak 

Ik ben iedere dinsdag- en donderdagavond bij DVOL in de fysioruimte naast  kleedkamer 1. Mijn basisactiviteiten zijn gericht op de 1e selectie. Speel je in een  ander team en heb je een blessure waarover je een eerste advies wil, dan kun je  daarvoor, enkel op afspraak, bij mij terecht. Een afspraak maak je telefonisch (na  17.30 uur) of via whatsapp via mijn nummer 06 – 1247 5660. Tijdens de  afspraak houd ik eerst een anamnese/vraaggesprek om meer over je blessure te  weten te komen en voer ik eventuele functieonderzoeken uit. Daarna stel ik een  plan van aanpak op en als je daarmee akkoord bent, ga ik met je aan de slag om  je op verantwoorde manier weer aan het voetballen te krijgen. Bij jeugdspelers  zal ik je als ouder altijd vragen om met je kind mee te komen naar een afspraak. 

Sportieve groet, 

Berry Bakker 

Sportmasseur DVOL 

Assistent-trainer DVOL 1

 

Sportmassage - Conny Bakker Massagetherapie