Aanstaande maandag is alweer het einde van het voetbalseizoen! Een sportief jaar waarin veel wedstrijden zijn gespeeld, er gewonnen en verloren is en vrienden zijn gemaakt. We hadden velden zonder publiek en gelukkig sinds het begin van 2022 weer veel supporters langs de lijn.

Kom aanstaande maandag, 2e Pinksterdag, ook naar de seizoenafsluiting! Samen met je teamgenoten of je ouders, je broertje of je zusje. Samen maken we er een gezellige middag van.

In welk team speel je volgend jaar?

We maken ook bekend hoe de teams volgend jaar eruit komen te zien. Ben je er maandag bij, dan kun je direct kennismaken met je nieuwe teamgenootjes. We openen de deuren om 13.00 uur. Vanaf 14.00 uur ligt de nieuwe indeling van de teams klaar. En om gedurende de middag ook de innerlijke mens tevreden te houden is er in de middag een snackwagen aanwezig.

Spannende afsluiter

Er staat genoeg op het programma, maar voetbal is natuurlijk waar de vereniging om draait. Er worden maandag nog drie wedstrijden gespeeld. In de ochtend spelen de dames van DVOL1 en de heren van DVOL2. In de middag staat als afsluiter de laatste wedstrijd van de heren van DVOL1 gepland, dat is ook de allerlaatste wedstrijd van onze trainer. Een spannende wedstrijd, want Beuningse Boys maakt nog kans op het kampioenschap!

Een overzichtje van de wedstrijden:

  • 11.00 uur: DVOL VR1 – Eldenia VR 4
  • 11.00 uur: DVOL 2 – Groesbeekse Boys 2
  • 14.00 uur: DVOL 1 – Beuningse Boys 1

We zien je graag maandag bij de seizoenafsluiting. Samen maken we er een gezellig middag van!