Niks mooiers dan onderdeel uit maken van een team. Ook de lijn- en scheidsrechters zijn bij DVOL samen een team. Samen op het veld, samen het spel begeleiden. Het bestuur start een charme-offensief om de ploeg van scheids- en grensrechters aan te vullen. Zowel voor de senioren als de jeugd op zaterdag.

Komende weken kijken we uit naar talent en motivatie onder de leden of oud-leden om ze te vragen komend seizoen te fluiten of vlaggen. Ook evalueren we afgelopen seizoen met de mensen die nu al bij ons fluiten. In de zoektocht naar nieuwe mensen laten we ook ons oog vallen op oudere jeugdleden die mogelijk wat kunnen betekenen voor de JO13 en JO14.

Een wedstrijd begeleiden doe je niet alleen en wij, als bestuur, gaan jullie helpen met aandacht, begeleiding en training. Want zoals we allemaal weten, is het een wedstrijdje fluiten niet altijd een makkie. Heb je hier zin in of ken je iemand die scheidsrechter wil worden, laat het weten aan de leden van de commissie Wedstrijdszaken (Harmen/ Peter) of vrijwilligerscoordinator Marleen.