DVOL doet mee met stichting Leergeld. Dat is een stichting die kinderen helpt om te leren, sporten en zich te ontwikkelen, ook als het financieel wat lastiger is thuis. Je wordt zelf lid van DVOL, maar de contributie betaalt de Stichting. Je gaat dus niet zelf de rekening betalen.

Vanuit DVOL geeft het bestuur, TC jeugd en ledenadministratie gezinnen informatie hoe ze gebruik kunnen maken van Stichting Leergeld. Ook hebben we een paar mensen bij DVOL die leden helpt met aanvragen. Gelukkig horen we dat een leraar van school, een vriend of buurman nog wel eens de formulieren van Stichting Leergeld samen invult, zodat kinderen lid kunnen worden van DVOL.

Ken je iemand of hebben jullie het thuis het net financieel wat moeilijker? Kijk dan eens op Stichting Leergeld; www.leergeldnijmegen.nl. Ze helpen kinderen van 4 tm 17 jaar.

Bijgevoegd het Jaarverslag 2023 van Stichting Leergeld dat het bestuur van de week ontving. Je kunt ook altijd vrijwilliger worden bij Stichting Leergeld en zo meer gezinnen in Lent helpen.Stichting Leergeld Nijmegen Jaarbericht 2023