Wilt u uw zoon of dochter met plezier beter leren laten voetballen waarbij de ”lach op het gezicht” centraal staat?
Schrijft u zich dan nu in bij PUUR Voetbal!

Na eerdere succesvolle modules organiseert PUUR Voetbal vanaf vrijdag 17 september 2021, Module 4 in samenwerking met DVOL. De inschrijving is geopend en we hebben nog een beperkt aantal plaatsen vrij. Alle kinderen tussen de 4 en 15 jaar zijn welkom! Ook dit jaar gaan we met een groep van 4 en 5 jarigen starten die (nog) niet voetballen en natuurlijk is er weer een meidengroep.

PUUR gebruikt vele attributen om uw kind nog sneller te laten leren. Levensgrote poppen, SMARTGOALS (om FIFA Skill Games te spelen) diverse snelheidsmeters, gatendoeken, loopladders, slalomstokken, bouncers en parachutes worden ingezet om de perfecte training te geven. Uiteraard worden deze trainingen gegeven door ervaren trainers die een pedagogische achtergrond hebben.

Deze module bestaat uit 12 trainingen en wordt gegeven op vrijdagmiddag bij DVOL te Lent. Nogmaals, iedereen is welkom, met of zonder voetbalervaring!
Door plezier komt prestatie en niet andersom! Gegarandeerd dat uw kind enthousiast thuis komt en dat hij/zij veel heeft geleerd!

Kijk voor informatie op: https://puurvoetbalacademie.nl/training-dvol/ of bel gerust naar 06-21648161 als u vragen heeft. Als je je nu inschrijft, maak je kans op een gratis schoenentasje van PUUR.

PUUR Voetbal Academie