Het grootste voetbalfeest van NL bij DVOL

Veel DVOL leden lezen de Panna! Magazine. Maak je klaar voor te gekke voetbalactiviteiten, een kans om skills te showen en nog veel meer. Nu komt Panna! met het hele team naar DVOL. Ze organiseren een sportdag op vrijdag 3 mei. Iedereen kan zich inschrijven (je hoeft dus niet lid te zijn van DVOL) en is voor kinderen van 6 tm 13 jaar. Je kunt dus jouw neefje, nichtje of vriendje uit een andere woonplaats ook meevragen! Alle informatie staat op: PANNA! Sterrenteam (panna-sterrenteam.nl).

De reguliere prijs voor deelname aan een PANNA! Sterrenteam voetbaldag is € 34,95. Alle deelnemers ontvangen hierbij o.a. een compleet PUMA voetbaltenue en een handige rugtas met daarin verschillende cadeaus. Dankzij sponsor Troy Companies krijgen leden van DVOL €15 korting met de code TROYCOMPANIES15. Schrijf je snel in.

Project Voetbalbank

Met PANNA! staat het team voor het stimuleren van lezen en sporten. Wetenschappelijk is namelijk bewezen dat sporten zorgt voor een groter geluksgevoel! Voor PANNA! zijn alle kinderen hierin gelijk, zonder rekening te houden met geslacht, achtergrond en thuissituatie. Juist daarom zijn ze samen met Voedselbanken Nederland het Voetbalbank project gestart. Hierbij verzorgen zij samen met onze zakelijke relaties gratis deelnametickets voor de verschillende lokale Voedselbanken. Door dit project kunnen ze kinderen die het thuis minder breed hebben een fantastische voetbaldag aanbieden én zelfs de kans geven om door te breken. Vanuit de Voedselbank wordt bepaald welke kids hiervoor in aanmerking komen. De kids ontvangen een gratis deelnameticket en schrijven zich net als anderen gewoon in via onze website. Hierdoor wordt er geen onderscheid gemaakt tussen kinderen die deelnemen via de Voedselbank en kinderen die deelnemen via een betaalde inschrijving.

Stichting Leergeld
Tot slot is het ook mogelijk voor kids die aangesloten zijn bij Stichting Leergeld om kosteloos deel te nemen aan de PANNA! Sterrenteam voetbaldag in hun buurt. Via de website van Stichting Leergeld is het mogelijk om een aanvraag te doen voor een activiteit op gebied van sport, cultuur & onderwijs.