Op 20 augustus 2022 is Pierre Muisers overleden. Pierre is geboren in het Limburgse Beesel en voor de liefde naar Lent gekomen en gebleven na zijn huwelijk met Nelly Janssen.

Pierre was penningmeester van DVOL van september 1968 tot 2 september 1977 en tijdens de toen gehouden Algemene ledenvergadering is Pierre tot Lid van verdienste benoemd.

Pierre was een verenigingsmens, hij heeft zich buiten DVOL heel veel jaren ingezet voor Harmonie Sint Theresia als bestuurslid en coördinator van de jeugd. Verder is Pierre een aantal jaren penningmeester geweest van Lentse Lucht en hij was samen met Geert van Hal de drijvende kracht achter “Wat heet Oud”. Dit was een groep ouderen welke iedere woensdag allerlei activiteiten deden in de Spil. En toen de Spil als sportcafé dicht ging in de Open Hof.

Alleen de animo werd steeds minder en toen Pierre en Geert van Hal ermee stopten (gezien hun leeftijd) was dit ook het einde van “Wat heet Oud”.

Pierre was ook een fervent fotograaf en filmer en hij heeft een heel archief opgebouwd van oud Lent en ook heeft hij heel veel foto’s van DVOL en wij hopen dat deze foto’s allemaal bewaard blijven.

Niet alleen DVOL, maar de hele Lentse gemeenschap mag dankbaar zijn voor alles wat Pierre voor Lent betekent heeft.