UPDATE 20 november 2021: We hebben een concrete vacature voor drie uur op de maandag ochtend. Eén plekje. € 170 netto per maand, x 10 maanden per jaar.

We hebben vier schoonmakers bij DVOL die ervoor zorgen dat de accommodatie schoon blijft. Dat is een hele uitdaging, want niet alleen wij maken gebruik van het gebouw. Zo gymmen de leerlingen van het Citadel college bij ons en heeft SportBSO Lent er zijn thuis.

Om alles echt goed schoon te krijgen, zoeken onze schoonmakers versterking. Lijkt je dit interessant? Lees dan vooral verder.

Wat vragen we en wat kun je verwachten?
Het gaat om drie uur per week, in de ochtend. Het is fijn als je al ervaring hebt met schoonmaken van dit type gebouwen, maar je kunt het bij ons ook leren. Als je maar van schoon houdt… We willen graag dat je iemand bent die deze taak serieus op zich neemt. Dus voor een langere periode, en ook in alle hoekjes en gaatjes wil poetsen.

We betalen voor deze taak de maximale vrijwilligersvergoeding van 170 euro per maand, over een periode van 10 maanden. Als dit je enige vrijwilligersinkomsten zijn, dan is dat ook nog belastingvrij.

Jij een leuke bijverdienste, wij een schone club. En op deze manier zijn we op jaarbasis ook nog eens goedkoper uit. Een win-win-win situatie dus.

Interesse?
Lijkt dit je wat? Of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Niek via verenigingsmanager@DVOL.nl