We hebben, in verband met de aangescherpte corona-maatregelen, van de Algemene Leden Vergadering een online evenement gemaakt. Niet zo fijn als fysiek bij elkaar zijn in de kantine, maar het maakt het wel nóg makkelijker om deze belangrijke club-bijeenkomst bij te wonen. Thuis, vanaf de keukentafel of in je luie stoel.

De ALV is op zondag 28 november en start om 15.00 uur. Iedereen heeft hiervoor onlangs de uitnodiging via de mail ontvangen. Wil je online meedoen? Stuur dan een mailtje naar verenigingsmanager@dvol.nl. Je krijgt een link toegestuurd. Dat kan ook nog op zondag zelf.

Nog nooit online een bijeenkomst bijgewoond? Of ben je niet zo thuis met een computer? Laat dit dan ook even weten aan de verenigingsmanager, we zullen er alles aan doen om je op afstand te helpen!

Waarom we de ALV niet gewoon verplaatsen? Omdat het, naast een belangrijke vergadering, ook een officiële vergadering is waar bijvoorbeeld de begroting goedgekeurd dient te worden. En dat moet binnen een bepaalde tijd plaatsvinden, in ons geval voor 1 januari. Verplaatsen is dus eigenlijk geen optie. We hopen ook in dit geval dat iedereen de flexibiliteit heeft die de afgelopen maanden al zo vaak is gevraagd.

Tot online!