DVOL klusdag zaterdag 16 maart

Zie jij al de hele tijd een ongepoetste dug-out en wil ze een keer opfrissen? Kun je goed tentstokken uitzoeken en ons zo helpen de partytenten van de DVOL weer gebruikersklaar te maken. Ga jij voor ons wat nieuwe planten in de kantine neerzetten of wil je ons helpen het nieuwe tweede hands tuinmeubilair klaar te zetten? Kom dan op zaterdag 16 maart tussen 10-15u.

Fanatieke schoonmakers, handige Harry’s of mensen met groene vingers hebben we nodig om van deze klusdag een succes te maken. We doen deze oproep vooral aan mensen die dit jaar nog geen vrijwilligerstaak voor DVOL hebben gedaan of de club nog niet zo goed kennen. Door een middagje mee te helpen, leer je wat nieuwe mensen kennen en voel je vaak al wat sneller thuis op de club. Met plezier maken we je wegwijs en we staan ook altijd open voor goede ideeen.

We spreken het nog maar een keer uit: slechts een kleine groep mensen is vrijwel dagelijks met DVOL bezig en eerlijk gezegd groeit het ons ook wel eens boven de pet. Dan blijven dingetjes liggen en dat kriebelt een beetje. Net als thuis, je wilt wel maar het komt er niet van. Daarom hopen we op de leden dat zij ons op zo’n klusdag kunnen helpen. En oja, toch nog maar een keer: ieder lid doet verplicht 1 of 2 keer per jaar iets voor de club, dat is heel normaal bij sportclubs. Vaak weten leden niet wat ze kunnen doen omdat ze niet direct iets op het veld kunnen doen en dan biedt deze klusdag een goede uitkomst. We hebben veel kleine klusjes, kom dus meehelpen (een uurtje is al genoeg). Aanmelden mag, maar hoeft niet, via vrijwilligers@dvol.nl.

Het Oranjefonds ondersteunt onze club met €350 om wat klein materiaal te kopen voor het voorjaar klaar maken van DVOL én voor een lekkere lunch voor de klussers.