Het DVOL bestuurs zoekt nieuwe vaste vrijwilligers voor twee commissies.

Allereerst kan onze ledenadministratie en financiele administratie hulp gebruiken tijdens de twee rondes waarop we contributie innen. We zoeken 2 tot 3 personen. Dit is altijd een intensieve klus in oktober en februari. Samen met de penningmeester sturen de leden van deze commissie de facturen uit en daarna volgt er het nodige uitzoekwerk: emailadressen die niet kloppen, telefoonnummers verouderd, verhuizingen komen regelmatig voor. En deze commissie wijst leden ook de weg naar Stichting Leergeld waarmee een vergoeding mogelijk is voor leden met een smalle beurs.  De commissie komt in oktober en februari 2x extra bij elkaar op een doordeweekse avond en heeft verder contact via een appgroep/ ms teams. Je kunt dus veel vanuit huis doen. Heb je zin om wat voor DVOL te doen op deze twee ‘piekmomenten’ in het jaar, neem dan contact op.

Als tweede is een van de gezelligste commissies van DVOL op zoek naar versterking. Voor de kantinecommissie zoeken we drie nieuwe leden. Twee leden die wat vaker dan gemiddeld een kantinedienst willen draaien op donderdag, zaterdag of zondag. Je krijgt eerst een korte inwerkperiode waardoor je het reilen en zeilen van de kantine goed leert kennen (voorraadbeheer, keuken, hygiene regels etc) en daarna draai je zelfstandig diensten. Je bent dan gelijk coordinator richting andere vrijwilligers. Verder ben je vast lid van de kantinecommissie die eens per kwartaal bij elkaar komt op een door de weekse avond. En staan wij ervoor open dat je nieuwe ideeen inbrengt; hoe kunnen we de kantine gezelliger maken, leden hem nog meer laten gebruiken, wat is het nodig in het assortiment etc.

Naast twee vaste leden, zoekt onze kantinecommissievoorzitter een extra ‘rechterhand’. Iemand die namens hem ook in het bestuur wil komen van DVOL (10x per jaar). En eens in de maand in deze rol de taak van coordinator op een donderdag, zaterdag of zondag in de kantine is. Je bent aanspreekpunt voor grote evenementen, zoals Koningsdag, Carnaval en Kerstbingo. Je staat in contact met de andere bestuursleden van DVOL en de vaste vrijwilligers in de kantine. Dit is een leuke gezellige klus voor iemand die van organiseren en contact leggen houdt. Wij willen heel graag onze kantine ook weer eens van nieuwe look and feel voorzien en wat meer een clubhuis ervan maken. Kortom; wat nieuwe grote lijnen uitzetten. Het zou leuk zijn als onze nieuwe vaste gezicht hier ook zin in heeft!

Dus: we hebben weer een paar leuke én belangrijke klussen op de borden staan, waarbij we ervan overtuigd zijn dat er talenten binnen DVOL rond lopen. Lidmaatschap is een pré maar geen vereiste! Ken je dus iemand in jouw omgeving die dit ook zou kunnen, laat ze dan gerust contact opnemen.

Informatie of een orienterend kopje koffie kan met verschillende bestuursleden. Neem even contact op met Marleen via vrijwilligers@dvol.nl