Goed nieuws aan het einde van dit jaar! Er is voor het nieuwe seizoen een trainer gevonden voor Zondag 1. Heel blij en trots zijn we om te kunnen vertellen dat in de persoon van Thijs Hendriks een zeer goede en waardige opvolger hebben gevonden voor Michael Brussen. Afgelopen week is er een officiële overeenkomst gekomen tussen Thijs en DVOL.

Thijs is al een jaar of 6 woonachtig in Lent en is ook al actief binnen onze vereniging. Zijn twee zoontjes voetballen bij DVOL. Een van die twee teams traint hij al. Daarnaast voetbalt hij zelf ook bij DVOL, in Zondag 3. Hij is er niet vaak bij, want hij is sinds drie jaar ook hoofdtrainer bij voetbalvereniging Brakkenstein. Een club die, net als DVOL, ook uitkomt in de derde klasse.

Thijs heeft op hoog niveau gevoetbald en is ook als profvoetballer actief geweest. Wij denken in Thijs een vriendelijke, empathische en kundige trainer gevonden te hebben die goed bij DVOL als ambitieuze dorpsclub zal passen. Ook zal hij passen binnen de selectie; een hechte vriendengroep met passie voor voetbal en die graag mooi en aanvallend voetbal willen spelen.

We hebben alle vertrouwen in Thijs en wensen hem veel succes en plezier, op en rond onze velden!