Nu bijna alle spelers en trainers in het nieuw zijn gestoken, hebben we voor onze “oude” kleding een nieuwe bestemming gevonden. Trainingspakken, wedstrijdtenues, coachjassen, hesjes, waterzakken en zelfs de oude teamtassen krijgen een nieuwe bestemming. DVOL schenkt de kleding namelijk aan de stichting Daar el Atfaal. Deze stichting zet zich in om kansarme kinderen in Marokko een betere toekomst te geven. Daar willen wij als DVOL natuurlijk graag bij helpen.
Een kleine week terug is de kleding opgehaald. Één hele bus tot de nok toe gevuld met DVOL-kleding. Over een paar weken zullen de spullen op transport naar Marokko gaan en zullen daar uitgedeeld worden aan de kinderen die het het hardste nodig hebben. Hopelijk zullen zij nog lang kunnen genieten van de kleding en zullen ook zij deze met trots dragen. Wat zijn we trots dat wij als DVOL daar een steentje aan kunnen bijdragen.
Heel soms zien we nog een speler lopen in oud tenue. Hou de “wisseldagen” van de kledingcommissie in de gaten. Op zaterdag 4 november en woensdag 8 november zijn er weer momenten geprikt om tenues te wisselen.