Hoe leuk is dat! De tent staat er weer op 26 april! En op 27 april is er weer vrijmarkt, muziek en springkussens. Kortom: een ouderwetse Koningsdag in Lent.

DVOL organiseert zelf een voetbal- en sport spullenmarkt op het bordes.

Wij zijn op zoek naar 2de hands sportartikelen: oude voetbalschoenen, boeken/tijdschiften, kleding, steutelhangers, gadgets, mooie andere sportartikelen. Het mag van voetbal zijn maar andere sportspullen zijn ook welkom. Je kunt de spullen inleveren tot 25 april in het clubhuis. Leg ze doordeweeks beneden in materiaalhok neer. In het weekend kun je ze in de kantine afgeven. Wij bewaren ze voorlopig even in de commissiekamer. De opbrengst gaat naar DVOL. We willen dit investeren in de kantine-inrichting. Spullen die over zijn, gaan naar het goeie doel.

Meehelpen op Koningsdag zelf kan ook. De stichting kan wel wat extra hulp gebruiken omdat het feest ieder jaar meer bezoekers trekt. Het gaat dan om limonade schenken voor kinderen, bij de springkussens staan of meehelpen opruimen. Combineer jouw RoodWit met Blauw & Oranje op 27 april. Meld je aan voor de Koningsdag Commissie via Vrijwilligerswerk – DVOL.


Een leuke manier om jouw DVOL vrijwilligersplicht van 10 uur per jaar te vervullen! We gaan in overleg wat je precies kunt doen (flexibel) en na koningsdag ben je er ook weer klaar mee 😉