Op zaterdagochtend 23 december maken wij de velden van DVOL, het ballenhok en de kantine winterklaar. Net als vorig jaar doen wij dat samen. We berichtten jullie al eerder dat onze onderhoudscommissie dringend versterking nodig heeft. Helaas is er nog geen gehoor gegeven aan die oproep, dus organiseren wij een extra klusmoment om deze commissie te helpen.

Zaterdag 23 december tussen 8-11uur gaan we het volgende doen:

  1. een korte vlootschouw bij de containers; is de boel nog compleet? moeten we ballen bij bestellen? En vegen we het hok een keer goed schoon.
  2. stickeren van de goals en aanbrengen van krijtvakken; iedere goal krijgt een veldaanduiding en kleurmarkering
  3. poesten van de dug outs; deze zijn al een paar jaar niet gescrobt en krijgen een opfrisbeurt
  4. poetsen van de keuken/bar; helaas achterstallig poetswerk geconstateerd dus steken we de handen uit de mouwen
  5. uitzoeken van de gevonden voorwerpen: wat is nog bruikbaar voor het goede doel?
  6. opruimen van rommel en klaarzetten voor de stort; in de loop van het jaar weer zaken verzameld die we eigenlijk niet meer nodig hebben, dus klaar zetten voor de DAR om ze op te halen.

Wij zoeken nog 6 vrijwilligers die ons (beheer/onderhoudcommissie en kantinecommissie) willen helpen op deze zaterdagmorgen. Je kunt ook een uurtje komen. Dus heb jij jouw vrijwilligerswerk (15 uur per jaar/ per lid) nog niet gedaan of wil je voor de kerst nog even lekker in beweging komen op een nuttige manier? Dan is dit jouw unieke kans! Kom even klussen of poetsen bij DVOL! En denk nu niet; dat doet een ander wel, want meestal is dat niet zo. Kom gewoon.

Aanmelden mag (hoeft niet) via vrijwilligers@dvol.nl.
De eerste volgende klusochtend is op zaterdag 23 maart tijdens NLDoet.