Misschien heb je haar al gezien: Kim. Zij is onze nieuwe vaste gezicht op de zaterdag in de kantine. We mogen wel zeggen dat we ons kantineteam daarmee hebben uitgebreid met een enthousiasteling. Want Kim weet van aanpakken. Ze werkt al jaren in de horeca en veel op festivals. Ze woont in Dodewaard en komt DVOL op zaterdag in de kantine helpen. Samen met Kim hebben wij als kantinecommissie een paar goede voornemens, zoals een beter assortiment, meer gezelligheid en vaker activiteiten in de kantine. Daarom houden we een enquete onder onze bezoekers.

Laat ons vandaag nog weten wat jouw hartekreet is voor de kantine van DVOL. Gaat je hart sneller kloppen van een halve haan met curry op de zaterdag na de wedstrijd of snak je naar een lekker waldkorntosti met kaas op de zondagmorgen? Word jij helemaal blij van een tropical smoothie in het weekend of wil je op zaterdag binnenkomen in de geur van vers gebakken appelflappen? Ook tips voor de inrichting van de kantine zijn welkom.Het maakt ons niet uit.  Want tja, we zijn niet voor niets een vereniging met de kantine in eigen beheer. Bij DVOL bepalen we lekker alles samen zelf!

Vul nu de enquete in! Naamloos formulier – Google Formulieren

Ps. je snapt wel dat alles wat we willen ook tijd en energie kost. We zijn dan ook super blij met al de vrijwilligers bij ons achter de bar. Wil jij net dat schepje meer geven en onze vaste pool van vaste vrijwilligers op zaterdag versterken, dan zijn Kim, Angelika en Ronnie altijd bereid je wat meer te vertellen over het hoe en wat. Laat het even aan een van ons weten dan nemen we contact met je op.