Na een zinderende uitwedstrijd bij OCS, kon het zaterdag 6 mei gaan gebeuren. En ja hoor! In de wedstrijd tegen DVSG lieten de jongens van DVOL O 16-2 hun krachten zien. Met een dikke 5-1 overwinning waren de laatste punten binnen om een kampioenschap zeker te stellen. Dit werd gelijk gevierd met kampioenstenues in prachtig DVOL-rood.

Het kampioenschap kan de JO 16-2 niet meer afgepakt worden. Bij leidster Judith Vermeer informeerden wij naar het succes achter de JO 16-2: “Dit team kenmerkt zich door zijn samenspel, doorzettingsvermogen en goede sfeer. Het grootste deel van de jongens is al drie jaar bij elkaar, maar eigenlijk iedere nieuwe speler voegt zich zeer makkelijk bij de groep. De spelers staan open voor elkaar en weten elkaar te motiveren. De basis van het seizoen werd gelegd met de training en coaching door Nicky en Jelle. Nadat Nicky vertrok werd Jelle samen met Johan het trainersduo. Een gouden concept! We zijn super blij en heel trots!”

Zaterdag 20 mei worden de kampioennen gehuldigd bij DVOL door de supportervereniging. JO16-2 bestaat uit Manu, Eric, Tom, Giel, Jamil, Jayden, Tijn, Quinten, Simon, Sam H, Liam vdV, Liam S, Janniek, Sam vdH, Pieter en Joey. Het bestuur van DVOL feliciteert de spelers, de trainers, begeleiders en suppporters van JO 16-2 van harte!