Op tweede paasdag, maandag 18 april, wordt de finale van de TOTO KNVB Beker Vrouwen gespeeld in het Goffert stadion. En jij kunt daarbij zijn. Sterker nog; je zou er een last-minute teamuitje van kunnen maken!
De KNVB is nog op zoek naar vrijwilligers om te helpen bij de opkomstceremonie. Een stuk leuker dan een rondje meubelboulevard, of niet… ?! Lijkt het je leuk dit met (een deel van) jouw team te doen? Meld je dan snel aan. Klik hier¬†voor het formulier:¬†https://diy.smartallies.nl/s/nl/624b0aca49fce
Praktische informatie:
Aanwezig: 8:30 uur in De Goffert in Nijmegen
Programma: We gaan de opkomstceremonie repeteren en het stadion klaarmaken voor een zinderende finale. Hierna mag je naar de finale kijken en zal een gedeelte meehelpen bij de podiumceremonie.
Catering: Er wordt voor een lunch gezorgd.
Kledingadvies: Draag een nette (donkere) spijkerbroek met sneakers. Belangrijk dat er geen zichtbare merken dan onze partner Nike zichtbaar zijn. Dit houdt in dat alleen schoenen van Nike of merkloze schoenen zijn toegestaan en ook de broek dient geen duidelijk merk te vertonen. De vrijwilligers ontvangen een T-shirt, dat je mag houden.
Parkeren: Tot slot krijg je van ons een parkeerkaart wanneer je met de auto komt. Met het openbaar vervoer naar het stadion komen mag natuurlijk ook. Geef in het formulier aan of je een parkeerkaart nodig hebt.