Wij zoeken iemand die 4 dagen in de week onze kantine kan runnen. Een betaalde functie in het hart van onze vereniging. Je zorgt voor zaken als inkoop, maar bouwt ook aan een (nieuwe) team van vrijwilligers (de kantinecommissie). Samen zorgen jullie ervoor dat ouders en senioren bardiensten kunnen draaien zodat onze bar open is ‘op het moment dat de bal buiten rolt’.

Jij bent een echte horeca-tijger en houdt ervan om een team om je heen te bouwen. Jij weet dat je met een goede sfeer voor én achter de bar hét verschil maakt. En je kunt een nieuw team om je heen verzamelen waarmee je dit verschil kunt gaan maken.  Bij evenementen ben jij de persoon die laat weten wat er nodig is om het evenement vanuit de bar en de keuken te kunnen ondersteunen.

Daarnaast ben jij hét gezicht dat mensen bij binnenkomst als eerste zien. Je bent daarmee de gastheer of gastvrouw van onze club en drukt een positieve stempel op onze cultuur. Je kunt goed omgaan met verschillende leeftijdsgroepen – van heel jong tot puberaal en van betrokken ouder tot zilvergrijze senior.

Ken of ben jij deze persoon? Weet jij wie we hiervoor echt zouden moeten benaderen? Neem dan zo snel mogelijk contact op met onze voorzitter, via voorzitter@DVOL.nl