Laden Evenementen

Een bijeenkomst voor álle jeugdtrainers van DVOL. We willen met elkaar het nieuwe jaar én het tweede deel van het voetbalseizoen goed aftrappen!

Onderbouw, Middenbouw en Bovenbouw
We beginnen de avond met zijn allen en splitsen daarna in drie groepen: onderbouw, middenbouw en bovenbouw. De avond sluiten we ook weer gezamenlijk af, met een drankje om te proosten op de ontzettend toegewijde inzet van iedereen.

Onderwerpen
We willen alle trainers in elk geval informeren over het proces van teamindelingen dat we na de winterstop in verschillende stappen gaan uitvoeren. En we willen vertellen over het betrekken van jeugdspelers bij het trainerschap en de mogelijkheden tot professionalisering van onze bestaande trainers. In de verschillende jaarlagen willen we vooral het gesprek aangaan en luisteren naar wat er goed gaat en wat er beter zou kunnen.

Zorg dat je erbij bent
We hopen zoveel mogelijk trainers te zien. Sta je toevallig ook op het veld? Kijk dan of je voor en na nog kunt aanhaken, kijk of een ouder eventueel eenmalig een training van je kan overnemen of stem met een andere trainer af om ook voor jou aanwezig te zijn.

Deel dit verhaal, kies je platform!