Een voetbalvereniging maak je met elkaar. Daarom is het zo belangrijk dat iedereen zich wil én kan inzetten voor de club. Maar hoe zorg je er nou voor dat je de juiste mensen voor de juiste taken vraagt? En hoe maak je het aanmelden voor vrijwillige inzet nou zo makkelijk mogelijk?

Dit jaar willen we onze leden, ouders van jeugdleden en vrijwilligers nog beter leren kennen! Dat doen wij met behulp van Taakie, een slimme, snelle en leuke online tool. Door het stellen van slechts een paar vragen krijgen wij een goed beeld van al die unieke types die onze club rijk is!

Met maar een paar antwoorden van jou, hebben wij al inzicht
Na het beantwoorden van de vragen zie je waar jouw talent ligt! Mochten we nou eens tegen een uitdaging aanlopen, dan kunnen we met Taakie heel handig ‘scouten’ wie er plezier aan zou beleven om een helpende hand te bieden.

Taakie heeft een positieve insteek. Dankzij Taakie benaderen we jou alleen als we in jou de beste match zien! Heel laagdrempelig maar toch persoonlijk, via een WhatsAppje. Met één druk op de knop kun je een Taakie accepteren, maar ook afwijzen!

Binnenkort krijg je Taakie in de mail
Hoe meer leden, ouders en vrijwilligers de vragenlijst invullen, hoe meer plezier wij aan Taakie beleven. Help jij mee!? We sturen je binnenkort een mailtje met de link naar de vragen.

Benieuwd naar Taakie? Kijk dan alvast het filmpje hieronder!

Dank je wel!