Er is op dit moment niemand voor het beheer en onderhoud van onze materialen. Lastig en niet wenselijk. Daarom zijn we hard op zoek naar mensen die willen zorgen voor het beheer en onderhoud van onze materialen. Een goede klus voor ongeveer drie personen. Ken of ben jij iemand die hier geschikt voor is? En leidt jouw tip tot een vrijwilliger? Dan krijg je een zelfgemaakte appeltaart cadeau!

Eind van seizoen en begin van seizoen
Een belangrijk deel van de taken vallen rond het einde en het begin van het seizoen. Het team neemt dan alle materiaalbakken weer in, controleert de inhoud en houdt de administratie op orde. Daarna worden de nieuwe bakken gevuld en weer uitgereikt aan het begin van het seizoen.

Slim omgaan met groei
Vooral in de jongste jaarlagen, zijn er veel teams die op het trainingsveld staan. Dat zorgt nu voor een aantal logistieke en materiaalproblemen. Er is geen ruimte meer voor extra bakken én er zijn niet voldoende ballen en doeltjes. We zoeken een materiaalteam dat met de TC jeugd en de financiële commissie samen, kan nadenken over alternatieve manieren van opslag en over materialen die makkelijker zijn op te bergen. Anders denken dan we voorheen gedaan hebben.

Geïnteresseerd?
Ben je geïnteresseerd? Wil je meer weten? Hier vind je meer informatie. Ken je iemand die hier geschikt voor zou zijn? Benader die persoon dan persoonlijk. Dat werkt het allerbeste. En heb je iemand gevonden? Dan is de appeltaart voor jou!