Contributie 2022 – 2023

Tijdens de Algemene Leden Vergadering is er akkoord gegeven op het voorstel voor de contributie voor het seizoen 2022 – 2023.
Op 25 november zal de eerste termijn worden afgeschreven. Let op: maak je gebruik van Stichting Leergeld, zorg er dan voor dat er geen automatische afschrijving plaatsvindt.

Hieronder staat de vastgestelde contributie voor het seizoen 2022 – 2023 in euro’s:

Senior Spelend € 315
Senior 35+ Spelend € 165
*Walking football € 90
Jeugd onder 08 – 010 € 220
Jeugd onder 011 – 012 € 230
Jeugd onder 013 – 019 € 240
Jeugd instroom, alleen trainen € 120
*Niet spelend lid € 60

Deze bedragen zijn inclusief een bijdrage in het kledingfonds van 35 euro. Daarvoor krijg je een eerste paar wedstrijdsokken cadeau en krijg je het wedstrijdtenue en presentatiepak van DVOL in bruikleen.
*Walking Football en Niet spelende leden betalen geen kledinggeld.

Maak je gebruik van Stichting Leergeld? Geef dit zo snel mogelijk door aan DVOL!
Voor ouders die in aanmerking komen voor financiële ondersteuning van stichting Leergeld, gaat het innen van contributie anders.

De automatische incasso moet worden stopgezet, je ontvangt een jaarfactuur
De contributie wordt doorgaans in termijnen via automatische incasso van de rekening afgeschreven. Voor Stichting Leergeld werkt dat anders. Dan stuurt DVOL je een jaarfactuur. Deze jaarfactuur stuur je vervolgens zelf door aan stichting Leergeld. Vervolgens zorgt stichting Leergeld ervoor dat de contributie wordt betaald en het resterende bedrag door jou gebruikt kan worden voor andere voetbal-benodigdheden.

Geef het zo snel mogelijk door
Heb je dit nog niet gedaan, geef dan zo snel mogelijk door aan DVOL dat je gebruik maakt van stichting Leergeld. Doe dit door een mail te sturen aan penningmeester@DVOL.nl. Onze penningmeester zorgt er dan voor dat de automatische incasso wordt stopgezet en maakt de jaarfactuur voor je op.

We willen de facturatie van de contributie zo goed mogelijk voor je regelen en voorkomen dat je een automatische incasso krijgt. Gebeurt dat wel, dan moet je namelijk zelf achter de stornering aangaan en dat is administratief gewoon veel gedoe.

Wil je meer informatie over stichting Leergeld? Ga dan naar www.leergeld.nl

Door |2022-12-08T21:00:18+02:00november 18th, 2022|Bestuur nieuws|

Deel dit verhaal, kies je platform!

Titel

Ga naar de bovenkant