Het bericht kwam eerder dan verwacht. De JO15-1 had vorige week zelf geen wedstrijd en was in voorbereiding op de beslissende wedstrijd in die week, uit tegen Spero. Door een onverwachte overwinning van OSC op Jonge Kracht (de directe concurrent) was DVOL die dag opeens niet meer in te halen: kampioen! En dat niet alleen. De winst betekent ook promotie. Volgend jaar speelt dit team, als eerste jeugdteam in de historie van DVOL, divisie voetbal.

Een prachtige prestatie waar de spelers hard voor hebben gewerkt. En niet alleen dit seizoen. Een grote groep van de huidige spelers is al vanaf de jongste jeugd onderdeel van dit team. Begonnen als kleine guppies is dit team steeds beter geworden. Oefenen, spelen, trainen. Niet alleen individueel, maar ook als team. De basis is gelegd door enthousiaste ouders die deze spelers elk seizoen opnieuw hebben getraind. Wij zijn heel trots op al deze betrokken ouders en willen niets liever dan dit succes met hen allemaal vieren 🌈.

In de laatste twee jaar zijn er ook andere trainers betrokken geweest. De huidige trainer, Christoffer Lempicki, heeft het team het laatste zetje kunnen geven dit seizoen. We kijken uit naar het nieuwe avontuur in de divisie volgend jaar. De wedstrijd dinsdag tegen Spero werd met een grote glimlach op het gezicht gespeeld. Het streven is dan nog om ongeslagen kampioen te worden. Later deze maand wordt het team binnen DVOL feestelijk onthaald en uitgebreid gefeliciteerd.

 

Het team door de jaren heen: