Het huidige seizoen is nog lang niet afgelopen. En toch zijn we al bezig met het nieuwe seizoen. Teamindeling, trainers en teamleiders, en trainingsschema – we proberen het allemaal voor de zomer rond te maken. Het is daarbij belangrijk om te weten of je volgend jaar blijft voetballen bij ons.

  • Weet je zeker dat je ook in het nieuwe seizoen blijft voetballen? Dan hoef je helemaal niks te doen. Je lidmaatschap wordt automatisch verlengd.
  • Ben je aan het twijfelen of je door wil gaan? Geef dat dan bijvoorbeeld aan bij jouw trainer. Hij of zij kan dan met je in gesprek over je twijfels en je eventueel helpen bij het maken van een beslissing.
  • Weet je al zeker dat je volgend seizoen gaat stoppen (bijvoorbeeld omdat je een andere sport gaat uitproberen), geef dat dan zo snel mogelijk door aan je trainer én schrijf je nu al uit. Dan kunnen we daar rekening mee houden in bijvoorbeeld de nieuwe teamindelingen.

Schrijf je uiterlijk voor 1 juni uit
Het liefst horen we het zo vroeg mogelijk als je gaat stoppen. Maar schrijf je in elk geval voor 1 juni 2024 uit.  Ben je na 1 juni nog lid? Dan betaal je de contributie voor het nieuwe seizoen. Afmelden doe je via dit formulier op de site: Uitschrijven – DVOL