De laatste maand voelt voor ons altijd als de meeste intensieve. We maken de teamindelingen bekend, vieren kampioenschappen en nemen ook afscheid van mensen. Maar we moeten ook de laatste rekeningen betalen, de kantine voorraad balanzen en de gevonden voorwerpen opruimen. Inmiddels staan ook wij aan de vooravond van onze vakantie. Wie zijn ‘wij’? Wij is het  dagelijkse bestuur van DVOL dat uit 3 personen bestaat uit Stef (voorzitter), Nasroel (secretaris) en Joos (penningmeester). Wij werken samen met het algemeen bestuur dat weer bestaat uit Maura (TC Jeugd), Harmen (Wedstrijdsecretaris), Peter & Peter (TC Senioren), Tjeu (Onderhoudscommissie), Twan (Sponsorcommissie), Ronnie (Kantinecommissie) en Marleen (Vrijwilligers/ Communicatie) . Met zijn elven hebben wij met plezier voor jullie klaar gestaan dit seizoen. Een kleine greep uit wat we allemaal voor jullie doen:

  • zorgen dat dagelijks ‘s morgenvroeg en ‘s avondslaat de velden beschikbaar zijn (zo ongeveer 365 dagen per jaar)
  • meerjarenplan uitdenken en uitvoeren voor de club
  • de teams & wedstrijden indelen, lastige situaties oplossen en een opleidingsplan uitvoeren
  • trainingen en cursussen organiseren voor trainers en arbitrage
  • sponsoren zoeken, betrekken bij DVOL en activiteiten organiseren
  • administratie, vergunningen en contractmanagement van de club
  • onderhoud aan kleding, materiaal, gebouw en velden (en ja dat is dus ook paar keer per week met de vuilnisprikker troep opruimen!)
  • genieten van het voetbal!!

Dank aan de sponsoren

Een speciaal bedankwoordje gaat uit naar onze sponsoren. Begin dit seizoen mochten we intensief met hen samenwerken om de nieuwe kleding mogelijk te maken. Vorige week nog was Landwinkel De Woedt nog vriendelijk om het fruit te sponsoren bij het eindweekend. Zonder jullie was het op en buiten het veld minder gezellig en verzorgd! Bekijk hier wie DVOL sponsoren: Onze sponsors – DVOL

Dank aan trainers, kaderleden & vrijwilligers

Meer dan 200 trainers, scheidsrechters, vlaggers, ouders, teamleiders en andere voetballiefhebbers begeleiden onze spelers. Super bedankt voor jullie inzet. Het is niet altijd makkelijk, maar hopelijk wel leuk genoeg om volgend jaar weer mee te doen. Bij de kickoff inventariseren we weer wie volgende jaar welk team begeleidt en traint. Ook maken we het kantine-rooster bekend.

Fijne zomer

We zijn trots op onze club met meer van 55 jeugdteams en bijna 10 senioren teams, de walking football-leden, de instroom-kinderen en de 35+ voetballers. Het is een plezier om met jullie het sporten en bewegen mogelijk te maken in Lent! Hele fijne zomer en tot volgend jaar!