Op 2 oktober 1962 werd de supportersvereniging van DVOL opgericht, dat is dus al weer 60 jaar geleden.

In die tijd heeft de supportersvereniging allerlei zaken voor DVOL kunnen doen.

Kampioenen worden namens de supporters in het zonnetje gezet, trainingsfaciliteiten worden gesponsord, jassen voor de reserves van alle elftallen waardoor ze in de gure maanden warm kunnen blijven, de Wall of History die in het clubhuis is te zien als cadeau voor DVOL bij het 90 jarig bestaan, etc.

Het afgelopen jaar heeft de supportersvereniging er voor gezorgd of er toe bijgedragen dat er een pooltafel in het clubhuis is gekomen, er nieuwe trainingsdoelen zijn aangeschaft en er dug-outs op veld 4 zijn gekomen. Ook wordt er bij elke thuiswedstrijd van het 1e elftal het wedstrijdbulletin door de supportersvereniging verzorgd. Al heel veel jaren zorgt de supportersvereniging er voor dat via de borden bij de invalswegen iedereen op de hoogte is van welke wedstrijd het 1e elftal speelt.

Al met al is de supportersvereniging al die jaren van veel waarde geweest voor DVOL.

Op dit moment telt de vereniging bijna 300 leden die elk € 10 per jaar contributie betalen die voor de bovengenoemde zaken wordt gebruikt. Nog geen lid? Elke thuiswedstrijd wordt ‘de poort’ bemand door of namens de supportersvereniging. Daar kunt u zich ook aanmelden als lid. Ook via sup.dvol@gmail.com is aanmelden mogelijk.

Op zondag 9 oktober wordt, rond de thuiswedstrijd van DVOL tegen Blauw Wit, het 60-jarig jubileum gevierd.

De sponsoren worden extra bedankt, voor en na de wedstrijd zullen de Parttime DJ’s Cor en Gerard in het clubhuis draaien waar iedereen lid en ook niet-leden (=toekomstig lid) onder het genot van een hapje en drankje het jubileum kan meevieren.

We wensen iedereen op 9 oktober een mooie wedstrijd, een overwinning en veel plezier bij de viering van ons jubileum.

Fred van den Berg (voorz)

Foto van links naar rechts: Tjeu Toonen, Tonnie Rikken, Fred van den Berg, Gerard Disveld, Peter Jansen