Iedereen draagt zijn of haar steentje bij om van DVOL die leuke, bruisende, open vereniging van te blijven maken. En er zijn kansen genoeg. Hieronder lees je welke vrijwilligerstaken er op dit moment open zijn.

Bardiensten

Als er mensen op de velden zijn, willen we de kantine zoveel mogelijk openstellen. Daarvoor is het belangrijk dat er voldoende vrijwilligers zijn die achter de bar kunnen staan. Je staat daar natuurlijk niet zomaar en niet alleen…!

Wanneer je je opgeeft als vrijwilliger voor een bardienst, krijg je eerst een introductie. En je staat altijd ingedeeld met een ervaren iemand. Geef je op voor bardiensten via de voetbalapp en dan via vrijwilligerstaken. Je kunt je ook opgeven, of meer informatie krijgen, via kantine@dvol.nl!

Activiteitencommissie

Minstens één keer per kwartaal willen we een leuk evenement organiseren voor onze DVOL leden. Om zo’n activiteit in goede banen te leiden, zijn we op zoek naar mensen die via de activiteitencommissie daarmee willen helpen! Ben je goed in organiseren, delegeren, van een idee een happening maken? Meld je dan bij de activiteitencommissie via activiteitenvoorzitter@dvol.nl