Geef dit zo snel mogelijk door aan DVOL!

Voor ouders die in aanmerking komen voor financiële ondersteuning van stichting Leergeld, gaat het innen van contributie anders. Om dit goed te laten verlopen, is het belangrijk dat je contact met ons opneemt. Lees dit nieuwsbericht goed door, zo ben je er zeker van dat je niet voor extra administratieve rompslomp komt te staan.

De automatische incasso moet worden stopgezet, je ontvangt een jaarfactuur

De contributie wordt doorgaans in termijnen via automatische incasso van de rekening afgeschreven. Voor Stichting Leergeld werkt dat anders. Dan stuurt DVOL je een jaarfactuur. Deze jaarfactuur stuur je vervolgens zelf door aan stichting Leergeld. Vervolgens zorgt stichting Leergeld ervoor dat de contributie wordt betaald en het resterende bedrag door jou gebruikt kan worden voor andere voetbal-benodigdheden.

Geef het zo snel mogelijk door, uiterlijk voor 30 september

Om dit goed te kunnen regelen, is het belangrijk dat je ons zo snel mogelijk laat weten dat je gebruik maakt van stichting Leergeld. Doe dit door een mail te sturen aan penningmeester@DVOL.nl. Onze penningmeester zorgt er dan voor dat de automatische incasso wordt stopgezet en maakt de jaarfactuur voor je op.

We willen de facturatie van de contributie zo goed mogelijk voor je regelen en voorkomen dat je een automatische incasso krijgt. Gebeurt dat wel, dan moet je namelijk zelf achter de stornering aangaan en dat is administratief gewoon veel gedoe.

Wil je meer informatie over stichting Leergeld? Ga dan naar www.leergeld.nl